Tel: 052/331407

GSM: 0475/736553

Maandag - Vrijdag 9.00 - 18.00

info@jakilthi.be

  • Jakilthi Construct één van de best
    uitgeruste bedrijven van de streek.
    Dankzij onze jarenlange ervaring, de constante investering in nieuwe werkmachines en opleidingen van het personeel zijn we
    één van de best uitgeruste bedrijven.
  • Op maat en voor de klant
    dat is Jakilthi Construct
    Jakilthi Construct zorgt ervoor dat de werken vakkundig worden uitgevoerd zodat uw woning de eye-catcher van de straat wordt.
    Of het nu gaat om het volumespel van een moderne constructie optimaal tot zijn recht te laten komen.

JakilthiConstruct

Wat 20 jaar geleden klein begon, is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met uiteenlopende referenties. Oog voor detail en streven naar perfectie staan hierbij centraal. Het groeiend aantal enthousiaste en vakkundige medewerkers, de gedrevenheid en de toewijding verzekeren een tot in de puntjes afgewerkte gevel of woning. Een correcte prijs-kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn ons streefdoel. Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring in de gevelrenovatie heeft de firma voldoende know-how om uw woning met de nodige vakkennis te behandelen. De veelzijdigheid van ons bedrijf komt u op alle vlakken van pas, door het feit dat Jakilthi Construct van alle markten thuis is. U kan betrouwen op één aannemer om zowel gevelwerken, verbouwingen als kleine herstellingswerken te laten uitvoeren. Doorheen de jaren werd de kennis en vakmanschap uitgebreid tot een ruime waaier van werkzaamheden.

Wist u ook dat minstens evenveel energie verdwijnt door muren die niet geïsoleerd zijn?

Contacteer ons nu

Jakilthi Construct | © 2017 Made By S-Web, All rights reserved.

Scroll to Top